Wednesday, September 3, 2008

My CV (IN FINNISH)

Aki Greus 28.8.2008
02.09.1984

(Puhelinumero poistettu)
(Sähköposti poistettu)
(Osoite poistettu)
00420 HKI

Koulutus:
Kannelmäen ala-aste
Etelä-Kaarelan ylä-aste
Töölön yhteiskoulun aikuislukio
Eiran aikuislukio
(En lukenut ruotsia, joten en koskaan päässyt kirjoituksiin, kaikki muut aineet on suoritettu.)

Helsingin Avoin Yliopisto
Psykologian Peruskurssi 25op 3/5
Historian Peruskurssi 25op 3*/5 (en tiedä tarkkaa arvosanaa, tenttitoimistosta sanottiin keskiarvon olevan ”yli kolme”, mutta tarkkaa todistusta en saa ennen kuin valtio-oppi on suoritettu loppuun)
Valtio-opin Peruskurssi 25op 2.6/5 CV:tä kirjoitettaessa kesken.
(Väylä vaihtoehdolla pääsee avoimen yliopiston kautta sisälle tiedekuntaan, kun perus- ja aineopinnot on suoritettu 3/5 keskiarvolla ilman sisäänpääsykokeita eikä tarvitse lukion lopputodistusta, tätä kautta aion lukea itseni historian kandidaatiksi).

10 vuotta vaihtoehto-hoitomuotoja muun muassa käsillähoitamista, psykologiaa, meditaatiota, shamanismia ynnä muita menetelmiä.

Osaan:
Tietokoneiden käyttö, huolto, päivitys, purku, kasaaminen, ja muu yleinen vaativa toiminta.
Olen matkustanut Euroopassa ja Yhdysvalloissa yksin tai paikallisten kavereiden kanssa ja olen joutunut oppimaan tulemaan toimin yksin tuntemattomassa ympäristössä. Osaan ajatella nopeasti ja pärjätä tuntemattomassa ympäristössä helposti.
Vaihtoehto-hoitoja opiskeltuani edellä mainitut 10 vuotta, osaan monta menetelmää melko kattavasti.
Olen vapaa-aikanani kirjoittanut kirjan ja kirjoitan tällä hetkellä kahta kirjaa, joten osaan kirjoittaa monimutkaisia pitkäjänteisyyttä vaativia tekstejä.
Psykologian opiskelujeni ja matkustamiseni takia olen kehittänyt hyvän ihmistuntemuksen, joka auttaa minua palveluammatissa, jossa on tarpeen tietää nopeasti mitä asiakas haluaa ja miten asiakasta voi palvella parhaiten.

Kielitaito:
Englanti erinomainen
Suomi erinomainen



Työkokemus:
Noin 2 kuukautta pienessä Lapinjärven kunnassa remontti ja ulkotyö avustajana.
Kolmena peräkkäisenä kesänä ulkotyö avustajana asuinalueellani taloyhtiön palkkaamana.
Noin kaksi viikkoa yhden matkan yhteydessä Etelä-Ranskassa Buddhalaisessa luostarissa vapaaehtoisissa käsitöissä.

Harrastukset:
Harrastan tietotekniikkaa, vaikka en enää kykene harrastaman samalla intensiteetillä kun muutama vuosi sitten, elämänmuutoksen takia, luen silti kiinnostuneena useita tunteja viikossa tietotekniikan uusimpia keksintöjä ja tutkimuksia.
Harrastan ammattimaisesti henkisiä asioita, kuten meditaatiota ja muita aiemmin mainitsemiani vaihtoehto-hoitomuotoja ja haluan joskus perustaa hoitolan Suomeen.
Olen äärimmäisen kiinnostunut tieteen kehityksestä, robotiikka, astrofysiikka, kvanttifysiikka, tekoälykehitys, tietotekniikka ovat vahvoja kiinnostuksen kohteita, vaikka tietämys ei välttämättä riitä alan todellisten ammattilaisten kanssa keskusteluun.
Luen kiinnostuneesti historiaa ja haluaisin lukea itseni historian maisteriksi Suomessa ennen kuin täytän 30.

Palkka ja työtoivomukset:
Palkkatoivomuksena on miniminä TES mukainen palkka normaaleine lisineen, jos työ on yö tai viikonloppu työtä ja ylityölisät. Tämän lisäksi palkkaa voi maksaa ihan niinpaljon kuin työnantaja haluaa. Tällähetkellä etsin 09.00-15.00 ajalle työtä viikolla, eri työajoista voidaan neuvotella, eivätkä nämä työajat ole muuta kuin vahva toivomus.

Lisätiedot:
Jos tästä CV:stä puuttuu jotain tietoa, voitte ottaa yhteyttä yllämainittuun numeroon tai sähköpostiin ja kysyä lisätietoja. Vastaan mielelläni kysymyksiin ja työhaastatteluihin.

No comments: