Tuesday, March 23, 2010

Romanit ne kaupustelee..

Sanonpa vaan että mitä helvettiä.

 

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010032311347798_uu.shtml

 

” Poliisi varoittaa aggressiivisista ulkomaalaisista kaupustelijoista

Tiistai 23.3.2010 klo 17.19

 

Varsinais-Suomen poliisille on tullut alkuviikon aikana useita ilmoituksia ulkomaalaisista kaupustelijoista, jotka ovat yrittäneet pysäyttää autoja Turun ohitustiellä.

 

Kaupustelijat ovat yleensä liikkeellä ulkomailla rekisteröidyillä autoilla. Samanlaisista tapauksista on ilmoitettu myös Salossa, Paimiossa, Raisiossa ja Kaarinassa.

 

Poliisin mukaan kaupustelu on ollut ajoittain häiritsevää ja jopa aggressiivista. Poliisi kehottaakin yleisöä välttämään epäilyttävää kaupankäyntiä.

 

Esimerkiksi kaupattavien korujen tai muun tavaran alkuperästä ei voi varmistua ja ostajan riskinä on menettää ostamansa esineet, jos myyjä on saanut ne haltuunsa laittomasti.

 

Poliisin tutkinnassa on myös romanialaisryhmän tekemä rikossarja, jossa tavarataloista on anastettu usean tuhannen euron arvosta vaatetavaraa.”

 

Mulla on idea poliiseille, mukaan lukien eduskunta ja muut laista vastaavat elimet.

 

Tehkää saatana se työnne. Teidän tehtävä on valvoa että kansalaisia rikolliset elementit poistetaan yhteiskunnasta yhteiskuntarauhan ja toiminnan takaamiseksi. Kansalaisten tehtävä ei ole opetella välttämän ohitusteille hyppiviä rikollisia, kadulla päälle tulevia ulkomaalaisia rikollisia tai muutakaan läntisen yhteiskunnan arvopohjan romahdusta ilmentävää toimintaa. Lait on tehty sen takia että ulkona voi kävellä yksin, että kaikki voivat kokea olonsa turvallisiksi riippumatta missä liikkuu ja milloin.

Ratkaisu tähän tilanteeseen on nämä asiat:

 

1, Sosiaali-etuudet suomessa on koskeva vain suomen kansalaisia.

2, Rikoksesta tai rikoksen yrityksestä kiinni saatu suomessa asuva ulkomaalainen on karkotettava, ainoana poikkeuksena erityisen vähäiset tai itsepuolustustarkoituksessa toteutetut teot. (Esimerkkinä vaikkapa hätävarjelun liioittelu voidaan erityisissä tilanteissa katsoa olevan riittämätön syy karkotukseen)

3, Ulkomaalaisen antama väärä tieto virkamiehille on pidettävä karkotuksen perusteena. Iän, sukupuolen, sukulaisuuksien, rikollisen taustan valehteleminen yms. on karkotukseen johtava rikos.

4, Läntisen tasa-arvon, ihmisoikeuksien, uskonvapauden, mielipiteenvapauden ja muiden perustavanlaatuisten vapauksien hävittämisen yritys, yrityksen tukeminen tai yrityksen ilmoittamatta jättäminen on karkottamiseen riittävä peruste.

5, Schengen alueelta tulleet turvapaikanhakijat on karkotettava yhden vuorokauden sisällä hakemuksen saapumisesta.

6, Työlupa, oleskelulupa, opiskelupa on oltava äärimmäisen helposti saatavilla maahanmuuttajille. Kansalaisuuden, tai sosiaaliturvan saaminen on taas oltava äärimmäisen vaikeasti saatavissa. Kansalaisuuden on oltava kunnioituksen osoitus siitä että on selvästi halunnut sopeutua ja on sopeutunut suomeen.

Yritän kirjoittaa lisää jos jaksan.

No comments: