Sunday, July 25, 2010

Miksi muutos?

Mitä tietyistä uskonnoista tai etnisistä ryhmistä meuhkaamiseen tulee:

Meuhkaan yhtälailla kaikista ryhmistä ja asioista jotka yrittävät tuhota demokratiaa, ilmaisunvapautta, mielipiteenvapautta ym. riippumatta onko se poliittisesti korrektia. Tällä hetkellä suurimmat uhkat ovat:

1, Ympäristön laajamittainen tuhoaminen joka johtaa maapallon elinkelvottomuuteen viimeistään muutaman sadan vuoden sisään.

2, Köyhien maiden hallitsematon väestöräjähdys joka johtaa käsittämättömään humanitaariseen katastrofiin ja valtaviin sotiin heti kun lännen apu loppuu, minkä se tekee jos läntinen talous romahtaa.

3, Läntisen kulttuurin kuvitelma omasta yleisinhimillisestä pätevyydestä. Kuvitelma siitä että jokainen ihminen päästyään Eurooppaan haluaa välittömästi integroitua ja tulla eurooppalaiseksi, ja että se on siten meidän vika jos joku ei kuitenkaan integroidu. Tämä erityisesti vasemmiston suusta tuleva lause kumpuaa niin täydellistä rasistista ylimielisyyttä että jo pelkästään siitä syystä monikulttuurisuutta pitää vastustaa.

Jokaisella ihmisryhmällä on oma kulttuurinsa joka on muodostunut täyttämään sen ryhmän tarpeet ja halut. Eurooppalainen kulttuuri on eurooppalaisten luoma eurooppalaisten tarpeisiin. Eurooppalaisilla on aivan täysi oikeus vaatia maahanmuuttajia integroitumaan tai poistumaan. Samoin kuin millä tahansa muullakin kulttuurilla on oikeus vaatia samaa. Ei jokainen Eurooppaan muuttava todellakaan halua integroitua, tämän kaltaisille ihmisille ei ole mitään syytä antaa senttiäkään periksi.

Ihmiset yksinkertaisesti arvostavat eri asioita. Minä arvostan ilmaisunvapautta, demokratiaa, ihmisoikeuksia ja omaa oikeutta päättää omista asioistani. Tästä syystä Islamin tarjoama monoteistinen, teokraattinen, misogynistinen kulttuuri ei tarjoa minulle haluamaani yhteiskuntaa, ja siksi vastustan mitä tahansa yhteiskunnallista liikettä joka pyrkii tuomaan näitä arvoja länsimaailmaan ja sopeuttamaan länsimaiden arvot maahanmuuttajien arvoihin.

4, Kehitys kohti poliisivaltiota. Ilman nykyisen kehitys suunnan pysäyttämistä elämme ennen vuosisadan puoliväliä teknologisessa diktatuurissa. Päätösvallan ja taloudellisen vallan keskittäminen pienemmille ja pienemmille ihmisryhmillä vallan huipulla johtaa vähitellen harvainvaltaan ja siitä diktatuuriin. Tämä kehitys tulee johtamaan tilanteeseen jossa ihmisiä valvotaan kuin karjaa ilman mitään oikeuksia tai vapauksia. Koska päätösvallan keskittäminen vähitellen kauemmas kansalaisista johtaa psykologiseen eroon kansalaisten ja johtajien välillä. Tästä seuraa eräänlainen neo-feodalismi.

Jossa pankkiirit ja poliittinen eliitti elää omassa pilvilinnassaan täysin käsittämättä missä olosuhteissa kansa elää. Jokainen suuri vallan koneisto johtaa aina tähän. Siksi vallan keskittäminen esimerkiksi Brysseliin on äärimmäisen vaarallista. Jo nyt on nähtävänä mihin tämä kehitys johtaa Lissabonin liittovaltio sopimuksessa. Koska EU johto tiesi että kansa äänestäisi väärin, koska kansa oli sitä jo kerran tehnyt, ei kansalta kysytty. Tämän kaltainen demokratian periaatteiden lakaisu maton alle on varoittava esimerkki. Sopimus jota äärimmäisen harva kansanedustaja edes luki, saati ymmärsi, läpäisee äänestyksen puhtaasti sen takia että on poliittisesti epäkorrektia äänestää vastaan koska mielikuva EU:sta on positiivinen.

Jos äänestät positiivista valtiota vastaan, et ole vain väärässä, vaan olet myös paha, ja koska kukaan ei halua olla ”paha ihminen” ja estää hyvää valtiota toimimasta äänestävät ihmiset tietämättä tarkasti minkä puolesta äänestävät. Lupaus paremmin toimivasta byrokratiasta riittää. Keisarilla ei todellakaan ole vaatteita.

Ympäristön tuho, Väestöräjähdys, Multikulttuuri ja poliisivaltiokehitys on asioita joiden takia olen muutoksessa. Koska ilman suoraa demokratiaa ja suuresti vahvistettuja kansalaisoikeuksia joiden puolesta VAIN muutos on puhunut ja jatkaa puhumista ei ole mitään mahdollisuutta pelastaa Suomea sellaisena kun me sen nyt tunnemme. Jos oikeasti kuvittelet PS puhuvan jotain ilmaisunvapaudesta tai kansalaisvapauksista kysy Soinilta mitä mieltä hän on:
1, Huumausaineiden laillistaminen.

2, Kansankirkon aseman purkaminen.

3, Monoteistisen misogynistisen uskonnon asema. (Islam/Katolilaisuus)

4, Poliisivaltiosta.

En ole PS ehdokas koska PS tarjoaa yhden pakkopaidan sijasta toisen. Islamin sijasta Soinin vision.

En ole Vihreiden ehdokas koska Vihreät eivät edes tiedä minkä kanssa leikkivät kun tuovat Islamia ja EUta eurooppaan.

Olen Muutos 2011 ehdokas koska Muutos on AINOA puolue joka tosiasiassa ajaa sitä uudistusta joka takaa ihmisille mahdollisuuden itse päättää mitä he haluavat. Muutos 2011 on ainoa puolue joka edes yrittää suoraa demokratiaa. Jos tämä asia ei ole taistelun arvoinen niin sitten ei mikään.

2 comments:

Teemu said...

Terve

Suomessa on myös toinen puolue, Itsenäisyyspuolue, joka ajaa suoraan demokratiaa. Sikäli kyseinen puolue on parempi vaihtoehto, koska sen julkilausumista puuttuu rasistinen estetiikka.

Hkelukka said...

Rasistista kommenttia en ole huomannut. Islam vastaista, sekä jos puhutaan korkean syntyvyyden maiden maahanmuutosta eurooppaan kylläkin. Mitä pidän hyvänä mainintana.

Plus, tällä hetkellä IPU on sen verran huonossa hapessa että siihen en liittyisi. Kiitoksia kuitenkin ehdotuksesta.